Utbildning, coaching, handledning & konsultation

Är du en medarbetare som vill hitta sätt att utvecklas mot nya utmaningar eller befinner du dig i en ledande position och vill utveckla dig mot mer coachande ledarskap?

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta med klienter som behöver både stora som små förändringar, personlig utveckling och coaching i sin yrkesroll. Med förståelse för det mänskliga psyket och den dolda förmåga vi bär med oss formar jag ett upplägg som hjälper mina klienter att nå verkliga mål.

Chefscoaching & medarbetarcoaching

En coachad arbetsstyrka arbetar effektivare mot samma mål

Alla kan utvecklas & växa med rätt coach

Oavsett om du är projektledare, chef, handledare eller teamledare så erbjuder jag tjänster som hjälper dig att bli bättre på att engagera och motivera människor runt dig. Samtidigt skapar du ett mer hälsosamt och kreativt arbetsklimat där kompetensen ökar och resultatet blir bättre.

Mina tjänster finns listade i menyn där du kan läsa mer. Är du allmänt intresserad av coaching eller coaching är nytt för dig så rekommenderar  jag dig att börja titta i Begreppsguiden. Det finns också en del att läsa på branschorganisation ICF’s hemsida.

Är du privatperson?
Jag erbjuder även coaching i form av coachande samtal och handledning till privatpersoner.