Lite om mig & min filosofi

De flesta håller med om att förändring börjar hos oss själva, men ändå fastnar vi lätt i att frustrerat försöka förändra andra eller förvänta oss ett annat resultat utan förändring. En stor del av mitt arbete handlar därför om att med olika verktyg hjälpa individer eller chefer att identifiera vad som går att förändra och hur det kan gå till i praktiken.

För att kunna förstå komplexa organisationer och individerna som utgör dem krävs det att man har både teoretisk och praktisk erfarenhet. Jag har arbetat i olika roller som medarbetare, utbildare, kompetensutvecklare och i ledande positioner. Det är detta jag tar med mig när jag effektiviserar utbildning, coachar ledare och förädlar en redan fungerande arbetsmiljö.

Några tidigare uppdrag:

  • Mercuri International AB: genomförde kundserviceutbildningar och utbildning i coaching för ledare.
  • Serviceförvaltningen: ett omfattande uppdrag som innebar skapande av utbildningskoncept, coaching samt konflikthantering med medarbetare som pratade direkt med medborgarna.
  • Västtrafik: ledaransvar för medarbetarna som satt i direkt kontakt med kunderna och även för att kompetensutveckla dem.
  • Folktandvården: skapade och genomförde ett utbildningskoncept för handledarutbildning för handledare.

 

Några röster om mig från tidigare kunder & kollegor