Lite om mig & min filosofi

De flesta håller med om att förändring börjar hos oss själva, men ändå fastnar vi lätt i att frustrerat försöka förändra andra eller förvänta oss ett annat resultat utan att innan ha gjort en förändring. En stor del av mitt arbete som konsult inom kundservice och kommunikation handlar därför om att med olika verktyg hjälpa och utveckla individer, ledare eller chefer att identifiera vad som går att förändra och hur det effektivast kan gå till i praktiken. Jag tror att allt arbete inom service och service management i grund och botten handlar om människor och hur bra de mår och fungerar.

För att kunna förstå komplexa organisationer och individerna som utgör dem krävs det att man har både teoretisk och praktisk erfarenhet. Jag har arbetat i olika roller som medarbetare, utbildare, kompetensutvecklare och i ledande positioner. Det är detta jag tar med mig när jag utbildar, vidareutvecklar utbildare och kompetensansvarig personal, coachar ledare och medarbetare samt förädlar arbetsmiljön och kundrelationerna.

Lite om mina uppdrag & mina partners

[tabs][tab title=”Några tidigare uppdrag”]

  • Mercuri International AB: genomförde kundserviceutbildningar och utbildning i coaching för ledare.
  • Serviceförvaltningen: ett omfattande uppdrag som innebar skapande av utbildningskoncept, coaching samt konflikthantering med medarbetare som pratade direkt med kunder.
  • Västtrafik: ledaransvar för medarbetarna som satt i direkt kontakt med kunder och även ansvarig för att kompetensutveckla dem.
  • Folktandvården: skapade och genomförde ett utbildningskoncept för handledarutbildning för handledare.[/tab]

[tab title=”Mina partners”]Mina partnersBakom mig i mitt arbete har jag ett nätverk av väl utvalda och kompetenta företag och personer. Detta gör att jag kan utföra mer omfattande uppdrag och insatser samt erbjuda dig som kund riktigt skräddarsydda konsulttjänster och lösningar. Nedan är några av mina samarbetspartners.

CoachInvest
CoachInvest är en ekonomisk förening där flera coacher samverkar och utvecklar varandra. Några av oss skapade bland annat ett coachverktyg som är ett stöd för att coacha sig själv eller andra.

Peter Ploman
Peter är erfaren konsult och utbildare. Han använder sig av en utvecklad form av DISC-verktyget i sitt arbete. Peter och jag utbildade bl a handledare i Folktandvården och har tidigare jobbat på Adecco tillsammans.

Martin Richards
Martin är en duktig coach och utbildare. Vi har samverkat vid flera tillfällen med gott resultat. Martin är också grundare av CoachInvest[/tab]

[tab title=”Vill du veta mer?”]

[/tab]

[/tabs]

Lite recensioner från tidigare kunder & kollegor

[mts_testimonial layout=”carousel_testimonial_grid” category=”0″ number=”60″ order_by=”rand” testimonials=”” color_scheme=”” show_title=”” show_image=”1″ show_rating=”1″ show_position=”1″]